‘Ik deel graag mijn passie voor mooie auto’s’

Remco van den Brink is de trotse eigenaar van Passion for Cars Houten, centraal gelegen in het midden van het land. Deze exclusieve autostalling voor onder meer oldtimers, youngtimers, klassiekers en sportauto’s is ontstaan uit zijn passie voor mooie auto’s.

Stalling
“Zelf heb ik diverse oldtimers en youngtimers”, vertelt Remco. “Ik geniet enorm van het maken van mooie ritten, alleen of in groepsverband. Maar ook in het onderhoud steek ik veel tijd en liefde. Het is voor mij echt een passie en die deel ik graag met anderen.”
De passie van Remco voor mooie auto’s voel je als je met hem door zijn autostalling Passion for Cars Houten loopt. In de ruimte is alles erop gericht om auto’s onder perfecte omstandigheden voor langere tijd te stallen. De ruimte is licht, schoon, vochtvrij, in de winter verwarmd en rookvrij. Remco lacht: “Onze stalling is zo schoon als een operatiekamer. Dat vind ik erg belangrijk.”

Onderhoud
Ook kunnen auto-eigenaren bij Remco terecht met vragen over bijvoorbeeld onderhoud, taxatie, APK-keuring of verzekeringen. En wie zijn auto na een periode van stalling ophaalt voor een mooie rit, weet zeker dat de banden goed op spanning zijn en de accu is opgeladen. Want ook dat hoort bij de service van Passion for Cars Houten. “Zelf heb ik ervaren hoe lastig het is om aan bedrijven te komen die verstand hebben van dit soort exclusieve auto’s, die je passie delen en het leuk vinden om aan deze auto’s te werken. Inmiddels weet ik er heel veel vanaf en die kennis deel ik graag met andere liefhebbers”, aldus Remco.

Persoonlijk contact
Net als de meeste liefhebbers van mooie auto’s raakt ook Remco niet uitgepraat over het onderwerp oldtimers, youngtimers en sportscars. Dat heeft een grote bijdrage geleverd aan het succes van zijn autostalling. “Natuurlijk vinden mensen het belangrijk dat hun auto hier onder de beste omstandigheden wordt opgeslagen. Maar juist dat persoonlijke contact maakt dat mensen graag bij mij stallen”, heeft Remco ervaren. “Ik heb hier heerlijke gesprekken met klanten, bijvoorbeeld over bepaalde onderdelen van de auto, over het geluid van de motor en over allerlei zaken die komen kijken bij het onderhouden en het rijden in een exclusieve auto. Wat is er nou leuker dan samen over je grote passie te praten? Juist doordat ik net zo enthousiast ben als de auto-eigenaren zelf kan ik mijn dienstverlening ook heel goed afstemmen op hun persoonlijke wensen.”

Expat service
Voor mensen die voor langere tijd in het buitenland werken maar wel hun eigen auto willen aanhouden, biedt Passion for Cars Houten een expat service. De auto wordt opgeslagen in de stalling en goed onderhouden als de eigenaar in het buitenland verblijft. Remco: “Bij ons kun je je auto met een gerust hart achterlaten. En als de expat weer in het land is, dan staat de auto klaar om te rijden. Bij ons of op een afgesproken locatie waar wij de auto naartoe brengen. Dat is ook een service die wij bieden. ”

Als eigenaar van een oldtimer wil ik die alleen stallen op een plek waar ik het gevoel heb dat hij veilig staat. Voor de zorg rond mijn auto hoef ik Remco niks uit te leggen aangezien hij een nog grotere passie voor auto’s heeft dan ik. Dat is fijn aangezien hij precies weet wat mij bezig houd als het mijn auto betreft. Vooral de kennis die hij heeft komt soms heel goed van pas in het oplossen van problemen of puur als het gaat om de keuze in materialen of middelen. Alle service en mogelijkheden die Remco rond de stalling bied in combinatie met zijn passie en liefde voor auto’s zijn een reden om hem ook aan te bevelen bij anderen auto eigenaren die op zoek zijn naar stalling.
Rogier
Door omstandigheden kon ik mijn klassieker niet meer thuis in de garage stallen. Toen ik hoorde dat Remco van den Brink (die ik nog van vroeger ken) een autohotel begonnen was, ben ik meteen gaan kijken. De stalling die hij aanbiedt overtrof ruimschoots mijn verwachtingen. De fraaie nieuwe ruimte voldoet qua condities (zeer schoon, vocht- en stofvrij) en veiligheid aan de hoogste eisen. Daarnaast merk je aan alles dat er werkelijk “Passion for Cars” heerst. Er is altijd ruimte voor een enthousiast praatje of een deskundig advies. Doordat Remco ook nog allerlei diensten mbt. onderhoud e.d. aanbiedt, kun je echt spreken van ontzorgen.
Rob
Lang getwijfeld, maar wat ben ik blij dat ik voor Remco (Passion for Cars Houten) heb gekozen. Stalling is ruim. Remco heeft veel passie voor oldtimers en helpt me op allerlei manieren. Kan ik iedereen aanraden die veel waarde aan zijn auto hecht.
Dennis
This storage facility was just what I was looking for. I have three cars stored in a clean, dry environment with owners who love classic cars just like myself. I recommend Passion for Cars Houten to anybody looking for a safe storage for their prized possession.
Jason

Na lange tijd eindelijk mijn jongensdroom aangeschaft. Het is echter een cabrio en er is thuis geen overdekte stalling. Voor de zomer geen probleem, maar voor de winterwas een oplossing nodig. Via internet Remco gevonden en contact gezocht. Er was meteen een goed contact en het was duidelijk dat ik met een petrol head en ‘pietje precies’ te maken had. Dit werd meer dan bevestigd toen ik de opslagruimte ben wezen bekijken. Werkelijk perfect afgewerkt en inmiddels ook uitgerust met de beste kwaliteit bruggen. De auto staat inmiddels aan de druppellader. Kortom de perfecte plek voor de winterslaap van mijn auto !!!

Bart

Op het moment dat ik op zoek moest naar een goede stalling omdat ik er een auto bijkocht maar géén afscheid kon nemen van mijn huidige oldtimer, kwam ik via een vriend uit het autowereldje bij Remco terecht.  Na het eerste telefoontje en een zeer aangenaam gesprek met een gelijkgestemde, wist ik eigenlijk al dat het goed zat. Eenmaal op locatie werd mijn vermoeden bevestigd, we hebben hier te maken een zeer gepassioneerd auto liefhebber die meedenkt met zijn klanten.  De recente wijzigingen maken het allemaal nog mooier en professioneler.  Mijn auto staat in een veilige perfecte geconditioneerde omgeving, auto slaapt lekker en ik ook…

Pieter