Nieuwbouw

Wat is het hard gegaan met de nieuwbouw de afgelopen weken. Ik een rap tempo zag je het gebouw “ontstaan”. De veelal in de fabriek op maat gemaakte onderdelen worden met zwaar materiaal verplaatst en aan het pand vastgezet. Na de staalconstructie waren de geïsoleerde betonwanden aan de beurt, hierna de verdiepingsvloer. Vervolgens verder met het stallen geraamte, tussenmuur, de sandwich wanden en als laatste het dik geïsoleerde dak. Ook binnen wordt er hard gewerkt, de riolering is gelegd, en de voorbereidingen voor de vloeren zijn in volle gang. De put voor de schaarlift is al duidelijk zichtbaar en het zal niet meer lang duren voordat deze geplaatst gaat worden.

Red Cedar

Aan de voorgevel zal het metselwerk het pand een gezicht gaan geven. Als dit gereed is gaan we aan de slag met de prachtige doorleefde Red Cedar houten panelen waardoor de voorgevel een echte eye-catcher gaat worden. Deze panelen hebben al ruim 30 jaar een functie gehad, zijn onbehandeld en krijgen nu een tweede leven.

Alles in een strak geregisseerd tijdsschema. Alvast complimenten voor de aannemer Hogendoorn uit Werkhoven en zijn team.

Afwerking

De komende weken gaan we hard aan de slag met de afwerking. Dit gaat helaas minder snel maar we komen elke keer een stap dichterbij.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Op de Facebook pagina van Passion For Cars Houten worden wekelijks updates geplaatst.

Remco van den Brink