Nieuw onderkomen voor het stallen van auto’s!

Het heeft lang geduurd maar “de kogel is door de kerk” Passion For Cars Houten gaat  een nieuw bedrijfspand bouwen op het industrieterrein “De Meerpaal” in Houten voor het stallen van auto’s.

De wens bestond al langer maar het was niet eenvoudig om in Houten een geschikte kavel te vinden. Houten is in trek en raakt langzaam vol wat begrijpelijk is want het ligt centraal in Nederland, langs de snelwegen A27, A12 en beschikt zelfs over twee stations op het spoortraject Utrecht – Den Bosch. Ideaal voor onze klanten die hun voertuig bij ons stallen en die met de auto of het openbaar vervoer willen komen. De huidige locatie zat al snel vol en inmiddels op 4 locaties is de rek eruit. Gelukkig hebben we nu een oplossing gevonden waar we weer vooruit kunnen. We nemen de zorgen van klanten uit handen en bieden een hoogwaardige plek voor het stallen van auto’s.

Liftsysteem

In de nieuwe ruimte kunnen we 116 auto’s stallen. De auto’s worden in de hal verplaats met een elektrische car-mover en hoeven dus niet onnodig gestart te worden. Hiermee worden ook de auto’s in het liftsysteem geplaatst. Er komen twee auto’s boven elkaar te staan en het liftsysteem zorgt ervoor dat, zonder een auto aan te raken, de gewenste auto klaar staat om met de car-mover opgepakt te worden.

Animatie liftsysteem

Detailen

Naast het stallen van auto’s komt er ook een aparte ruimte waar we de auto’s onder andere handmatig kunnen wassen, detailen, en de ruiten kunnen voorzien van een Nano coating.

Duurzaam

Het bedrijfspand wordt duurzaam gebouwd en gaat beschikken over een innovatief watersysteem. Regenwater wordt opgevangen via het dak en gaat naar de ondergrondse watertanks. Na diverse filters en de microbiologische reiniging is het water 100% microbiologische vrij en dus drinkbaar. Ook voldoet het pand aan de nieuwste eisen wat betreft verwarming, isolatie en ventilatie. We gaan werken met een warmtepomp en gaan met behulp van de zon onze eigen energie opwekken. Hierdoor zijn we voor een groot deel van het jaar zelfvoorzienend in water en electra en dus klaar voor morgen. (auto’s en milieu gaan prima samen)

We houden jullie uiteraard op de hoogte over de laatste stand van zaken, maar wil je alvast even kijken hoe het er ongeveer uit komt te zien dan ben je uiteraard van harte welkom.

Remco van den Brink

info@passionforcarshouten.nl / www.passionforcarshouten.nl / 00316 22 44 90 32‬