Capital Cars & Classics is dé plek waar vraag en aanbod van klassieke auto’s en hun moderne equivalenten in het hart van Nederland bij elkaar komt in een perfecte industriële ambiance

Capital Cars & Classics is dé klassieke autobeurs in het hart van Nederland. Een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam. Een mix van met smaak geselecteerde oldtimers, youngtimers en supercars zal acte de présence geven als hoofdthema. Het evenement heeft plaatsgevonden in 2016 en 2017. Ook de derde editie in maart 2018 was weer een succes en het evenement heeft alles in zich om op termijn in één adem genoemd te worden met Europese evenementen als Techno Classica en Retromobile.

Happening waar je autohart sneller van gaat kloppen

Niet alleen het automobiele aanbod zal de verwachtingen van de veeleisende bezoekers overtreffen. Er is ook rekening gehouden met de fijnproevers onder de bezoekers door een hoogwaardige bewezen catering. Daarnaast wordt er gestreefd naar een gevarieerd aanbod van aanverwante aanbieders van lifestyle artikelen zoals horloges, kleding en organisators van buitenlandse reizen voor het betere stuurwerk.

Het bezoeken van Capital Cars & Classics is een ware beleving. Dat begint al bij de goede bereikbaarheid van de locatie alwaar de organisatie heeft gezorgd voor ruim voldoende parkeerplaatsen. Kom je met een klassieker of supercar? Dan hebben we  bij de entree een mooie plek voor je gereserveerd! De parkeerwachters wijzen je graag de weg. Zodra je de locatie nadert en houden graag een oogje in het zeil zodat je je auto met een gerust hart kan parkeren. In het gunstigste geval kan je parkeren op het terrein van de Kromhouthal, het verst gelegen terrein ligt op 5 minuten lopen van de entree. Word je liever voor de deur afgezet? Geen probleem, een luxe shuttle service brengt je graag naar de entree en vice versa.

Capital Cars & Classics

Eenmaal aangekomen in de Kromhouthal zal je onder de indruk zijn van de perfecte schoonheid van deze industriële locatie, klassieke auto’s en hun moderne equivalenten. Zoals je mag verwachten bij een hoogwaardig evenement is ook aan de fijnproevers gedacht. Binnen tref je de nodige culinaire verrassingen aan zodat je in een gezellige en sfeervolle ambiance kan genieten van het imposante aanbod.

Kortom; Capital Cars & Classics is een ware happening waar het autohart sneller van gaat kloppen.

Tickets kan je bestellen via: Capital Cars&Classics

Prijs per ticket € 19,95 per persoon, € 22,50 aan de kassa.

Save the date voor de 4e editie op 16 en 17 maart 2019

Locatie

KROMHOUTHAL

Gedempt Hamerkanaal 231

Amsterdam

info@cc-c.nl