BURTON CAR COMPANY TE KOOP

De Burton Car Company uit Zutphen staat te koop. Burton is producent van een klassieke sportauto, gebaseerd op het onderstel van een Citroën 2CV. Ook  produceert het bedrijf heel veel kwaliteitsonderdelen voor de Citroën 2CV onder het merk Burton 2CV Parts.

De Burton is een klassieke, open tweezitter naar eigen ontwerp, die geheel volgens de wensen van de klant wordt opgebouwd. De auto kan naar keuze worden geleverd als zelfbouwpakket of compleet afgebouwd in de fabriek.

Het assortiment 2CV Parts bestaat uit ruim 1.600 kwaliteitsonderdelen voor de Citroën 2CV en daarvan afgeleide modellen. De onderdelen worden in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld. Revisieonderdelen worden vervaardigd in de eigen speciale revisiewerkplaats.

Burton Car Company

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

De markt is een wereldwijde niche van liefhebbers van klassieke sportauto’s en 2CV’s. Het merk neemt daarin een vooraanstaande positie in mede dankzij haar uitgebreide voorraad kwaliteitsonderdelen, die grotendeels via de webshop verkocht worden.

ZELF OF LATEN BOUWEN

Het is mogelijk om een Burton volledig of gedeeltelijk te laten bouwen. Prijzen variëren tussen de € 11.000,- en € 25.000,-. Zelf bouwen kan ook. Dan moet je denken aan minimaal € 4.299,-

REDEN VERKOOP

De reden van verkoop is dat de beide ondernemers vanwege ambities in een andere richting de sterk groeiende onderneming wensen over te dragen aan een partij die de potentie verder vorm en inhoud kan geven en de onderneming naar een volgende fase kan leiden.

2019-04-05T16:51:33+00:00