Geboren op het circuit,gebouwd voor de weg

De Audi R8 Coupé V10 plus is de benchmark. Met een vermogen van 610 pk, een topsnelheid van 330 km/h en een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,2 seconden is hij goed voor adembenemende prestaties. Het scherpe design past daar goed bij. De Audi R8 Coupé is onmiskenbaar een bolide met race-DNA.

Een dikke plus voor de prestaties

De Audi R8 Coupé V10 plus levert 449 kW/610 pk. Hij kan in 3,2 seconden van 0 naar 100 km/h accelereren en haalt een topsnelheid van 330 km/h. De enorm krachtige V10-motor is een atmosferisch blok, wat wil zeggen dat er geen turbo’s of compressoren aan te pas komen. Hij draait gretig hoge toeren en maakt indruk met zijn snelle reacties en power overal op de toerentellerschaal.

Wat je noemt een eyecatcher

Een pure supercar met een geheel eigen stijl. Van een andere planeet en toch ook echt een Audi. Met de herkenbare Singleframe-grille, karakteristieke flanken met sideblades en een achterkant waarin letterlijk en figuurlijk zijn grootste kracht ligt. De V10-middenmotor is het kloppend hart van deze bolide, zichtbaar achter de ruit. Desgewenst levert Audi Sport verlichting in de motorruimte.

Topkwaliteit met sportkarakter

Het instrumentenpaneel is een highres 12,3-inch LCD-scherm. Het mooie daarvan is dat u uit diverse schermweergaven kunt kiezen, zodat u precies ziet wat u wenst. De graphics zijn van hoog niveau. Met een knop op het R8 Performance-stuur switcht u razendsnel tussen de instellingen.

Kijk voor het hele verhaal op: www.audi.nl

De Audi R8 V10 Plus Coupé of Spider uitvoering. Beelden zeggen meer dan woorden!

Genieten!!!